ME OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN 24H

Kun hätä on käsillä, me olemme valmiita auttamaan välittömästi. Yhdellä puhelinsoitolla saat paikalle tarvittavan kaluston ja miehityksen. Päivystyksen käyttö ei edellytä etukäteen tehtyä sopimusta. Päivystysnumeromme vastaa vuoden jokaisena päivänä kellona ajasta riippumatta. Asiakkaamme ei jää pulaan edes yöaikaan tai juhlapyhinä.

 

Huoltoautoissamme on aina kattavasti mukana varaosia, jolloin voimme nopeasti korjata akuutitkin vikatilanteet. Osassa huoltoautojamme on myös nosturit, joilla voimme suorittaa pumppuhuollon turvallisesti ja ergonomisesti. Tehokkaat loka-automme on varustettu pitkillä imuletkuilla ja ne pääsevät haastaviinkin paikkoihin.

 

Vedessä pitää olla virtaa

Vedessä pitää olla virtaa. Jos vesi ei virtaa on jossain vikaa. Syy löytyy joko hajonneesta pumppaamosta, vanhasta viemäristä tai kaivosta. Palvelun tarjontamme on segmentoitu nimenomaan jätevesitekniikan huoltoon, korjauksiin ja kunnossapitoon.

 

Toimimme paremman jätevesitekniikan puolesta ja estämme vesivahinkojen syntymistä, ennakoimme vikatilanteita ja pidennämme laitteistojen käyttöikää.